Blikkenslager

Blikarbejde med fokus på kvalitet og æstetik

Træk din regning fra i skat

Blikkenslager udfører professionelt blikarbejde

Hos Lind Blik & VVS A/S kan vi som din blikkenslager udføre alle former for blikarbejde i områderne omkring Herning og Holstebro. Det gælder, uanset om det er taget, tagrenden eller hele facaden, der trænger til en kærlig hånd eller et helt nyt udseende. Vores ansvarlige medarbejdere sørger naturligvis altid færdiggøre opgaven ud fra kundens ønsker og behov.

Blikarbejde med fokus på kvalitet og æstetik

Vores veluddannede og professionelle medarbejdere udfører alt arbejde i blik, zink og kobber med fokus på det æstetiske resultat og højeste kvalitet. Vores blikkenslager kan håndtere alt fra de mest simple til mest avancerede opgaver med samme skarpe fokus på det samlede udtryk.

Skal der foretages mere omfattende blikarbejde, vil det altid være en god ide at tage os med på råd fra starten. Vi tilbyder faglig inspiration og professionel sparring, mens vi igennem løbende dialog sikrer, at løsningen er den mest optimale til netop dine behov.

Erfaring og garanti

​Vores firma har eksisteret i 40 år, og dermed ved vi, at de bedste resultater skabes ved at lytte til sine kunder. Derfor vil vi altid gerne besøge din bolig, institution, virksomhed eller erhverv, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren blikkenslager.

I fællesskab kan vi udtænke den mest miljøvenlige, prisvenlige og kvalitetssikre løsning. Vores erfaring som blikkenslager er din sikkerhed for et perfekt stykke arbejde.​

Kontakt vores blikkenslager og få et uforpligtende tilbud

Som medlem af TEKNIQ, hvorunder Dansk VVS Garanti findes, er vores kunder altid garanterede et færdigt resultat i overensstemmelse med det aftalte. Vi udfører alt blikarbejde til tiden og til din tilfredshed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. et godt råd eller et møde på telefon
97 12 52 27 eller e-mail info@lindblikvvs.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Alle felter med * skal udfyldes