Træk din regning fra i skat

​Rørarbejde udføres i Herning og Holstebro

Hos Lind Blik & VVS A/S har vi eksisteret i 40 år. Derigennem har vi tilegnet os erfaring og specialisering inden for alle typer rørarbejde. Vi har med succes og tilfredshed serviceret vores kunder, og som autoriseret VVS-installatør kan vi klare både store og små opgaver inden for rørarbejde. Vi leverer, monterer, reparerer og udskifter rør og fittings med sans for langtidsholdbar kvalitet og et minimum af omkostninger.

Kvalitetssikkert og ansvarligt rørarbejde

​I forbindelse med vores rørarbejde udvælger alle rørtyper i overensstemmelse med kompromisløse krav om kvalitet, holdbarhed, miljøvenlighed og pris. På den måde garanterer vi vores kunder, at de får leveret rør af bedste kvalitet og uden indhold af skadelige stoffer.

Vores firma udfører reparationer og udskiftninger af enkelte rør og vinkler, lige såvel som vi installerer og monterer helt nye anlæg og rørsystemer i vores rørarbejde.

Vi klarer alt i forbindelse med udførslen af din opgave, så du ikke behøver at koordinere med flere håndværkere og firmaer. I forbindelse med ombygning og tilbygning, kan vi uden problemer også flytte rørene.

​Miljø og økonomi

​Vi går meget op i miljøansvarlighed, når vi udfører vores rørarbejde. Derfor udvælger vi vores rørisolering samt varmtvandsbeholdere i forhold til deres evne til at holde på varmen. På den måde undgår du unødvendigt og omkostningsfuldt varmetab. Det er både ansvarligt i forhold til miljøet og din økonomi.

For at modtage et uforpligtende tilbud på vores rørarbejde eller bare et godt råd, kan du kontakte os på info@lindblikvvs.dk, telefon 97 12 52 27, eller udfylde vores kontaktformular nedenfor.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Lind Blik & VVS A/S

CVR: 29623902

Kontaktinformation

Adresseinformation