Træk din regning fra i skat

Renovering af badeværelse til en attraktiv pris

Hos Lind Blik & VVS A/S har vi eksisteret i 40 år og er dermed et af områdets mest erfarne og specialiserede VVS-firmaer hvad angår renovering af badeværelse og etablering af nyt i Herning, Holstebro og omegn.

Vores erfaring er din sikkerhed for et smukt resultat. Vi arbejder altid ud fra ideen om, at netop badeværelset er rummet for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd.

​Sans for design og kvalitet i vores arbejde med badeværelser

​Med vores professionelle fagfolk kan vi være ansvarlige for alle opgaver forbundet med en totaludskiftning eller renovering af badeværelse. Dermed slipper du for at koordinere arbejdet med mange forskellige firmaer og håndværkere. I denne forbindelse anbefaler vi altid, at du tager os med på råd fra starten. Derigennem kan vi igennem dialog og samarbejde udtænkte den mest prisvenlige, optimale og funktionelle løsning.

Markedets bedste badeværelser

I overensstemmelse med kompromisløse krav om kvalitet, design, prisvenlighed og holdbarhed har vi i firmaet udvalgt en lang række af armaturer og badeværelsesmøbler, som vi bruger ved renovering af badeværelse og etablering af nyt.

På den måde kan du få markedets bedste produkter i overensstemmelse med din smag og boligens samlede udtryk. Blandt vores produkter findes også miljøvenlige armaturer, som sparer på både vand og energi uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Ud fra faglige vurderinger og professionelle standarder kan vi altid rådgive om, hvorvidt dit badeværelse bør udskiftes eller blot gennemgå en renovering. På den måde kan vi undgå unødvendigt spild af ressourcer samt tilbyde vores kunder den mest prisvenlige løsning på netop deres udfordring.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller vejledning i forhold til alle typer badeværelser på telefon 97 12 52 27 eller e-mail info@lindblikvvs.dk.

​Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Lind Blik & VVS A/S

CVR: 29623902

Kontaktinformation

Adresseinformation