Træk din regning fra i skat

Blikkenslager udfører professionelt blikarbejde

Hos Lind Blik og VVS har vi øje for det hele, både kvaliteten, æstetikken og prisen. Det gælder også, når der skal udføres detaljearbejde i blik, zink eller kobber, på din bolig. Med en blikkenslager herfra kan du være sikker på, at resultatet er helt i top, for hos Lind Blik og VVS har vi styr på blikket.

Om det er reparationer, optimeringer eller måske helt nye detaljer på huset, så kan du regne med os. Siden firmaet startede, har vi arbejdet hårdt og målbevidst på at blive det mest erfarne og betroede firma i Herning, Ikast og omegn – og det kræver kvalitet og faglighed i det arbejde vi laver, ikke bare ind imellem, men hver gang!

Lind Blik og VVS – vi udfører arbejde for private, institutioner, virksomheder og erhverv

Men, vi gør ikke forskel på vores kunder. Når vi går til en opgave, foregår det altid med samme udgangspunkt; at opnår det bedste og mest effektive slutresultat.

Derfor er noget af det første, vi gør at tage dig med på råd, lige fra den første planlægning og hele vejen igennem. På den måde kan vi i fællesskab finde den løsning, der er bedst for jer.

Det er ikke kun reparationer, vi udfører, men også montering af helt nye tagrender, skifferplader eller andet.

Blikkenslagerarbejde gennem 40 år

Siden firmaet startede, har vi arbejdet med alt indenfor VVS-installationer, rørlægger- og blikkenslagerarbejde og hele tiden arbejder vi på at dygtiggøre os og opretholde det gode rygte, vi har.

I områderne omkring Herning og Ikast har vi udført adskillige opgaver igennem tiden og kender derfor lokalområdet rigtig godt, hvilket kan være en stor fordel, når du gerne vil have udført en opgave i Midtjysk ånd.

På samme måde har vi brugt tid og kraft på at udvælge de bedste og mest holdbare materialer, der samtidig er så miljøvenlige som muligt, så du kan være sikker på, at vi altid bruger de bedste materialer helt uden skadelige stoffer – for dig og fremtiden.

Hvilke opgaver udfører vi?

Der findes ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os, vi går til dem alle med samme løsningsorienterede nysgerrighed. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at lytte til kunden og arbejde målbevidst for at opfylde deres behov. Vi udfører blikkenslagerarbejde indenfor kategorierne:

  • ​Skiffertage
  • Tagrender, reparation, udskiftning
  • Nedløb
  • Inddækninger, skorsten, kviste, taghætter, skotrender
  • Zinktage
  • Tagrenovering – inddækninger

I mange forskelige udformninger, og i både zink, blik og kobber, alt efter, hvad du ønsker. Både dekorativt og praktisk.

Lind Blik og VVS - koordination og æstetik

Det skal rigtig gerne være sådan, at du bliver tilfreds med resultatet af vores arbejde, men vi vil også gerne have, at hele den samlede oplevelse fremstår som noget positivt. Derfor er vi meget opmærksomme på at overholde de aftaler, der træffes, så du altid ved, hvor du har os. Skulle der opstå overraskelser, sørger vi selvfølgelig for at holde dig informeret.

Vi koordinerer og holder øje med, at resultatet bliver helt, som du har bestilt det.

Skal vi udføre dit blikkenslagerarbejde?

Indenfor blikkenslagerarbejde er ingen opgave for lille eller for stor for os! Uanset om din opgave ligger indenfor industri, erhverv eller det private, så står vi klar til at gøre vores ypperste for at imødekomme ønsker og behov fra vores kunders side.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller vejledning i forhold til alle typer badeværelser på telefon 97 12 52 27 eller e-mail mailto:info@lindblikvvs.dk.

​Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Alle felter med * skal udfyldes​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Lind Blik & VVS A/S

CVR: 29623902

Kontaktinformation

Adresseinformation