Træk din regning fra i skat

Vi monterer ventilation, tag og klima​

​​Lind Blik og VVS A/S er altid klar med råd og vejledning, hvis du har problemer med indeklimaet

Dårligt indeklima er noget rigtig mange forbinder med gamle bygninger, der er dårligt isolerede, men det er ikke hele historien. Hos Lind Blik og VVS har vi stor er faring med ventilation og derfor ved vi også, at usundt indeklima forekommer i båd nye og gamle bygninger.

Nogle af de gener, der er forbundet med dårlig luft og ventilation er træthed og hoste samt større risiko for at udvikle allergier – ikke noget man har lyst til at leve i. Derfor synes vi, at det er en rigtig god investering for både dig og dit hus, hvis du bruger lidt tid på at finde ud af, om et ventilationsanlæg kunne være en løsning for dig.

Lind Blik og VVS – vi ved, hvad vi snakker om

Hvad enten du mangler en ventilator, der kan sørge for at holde fugten fra døren i vinterperioden i sommerhuset eller et anlæg, der kan skifte luften i hele virksomheden, så har vi erfaringen og værktøjet til at hjælpe dig. Når du kontakter os, står vores dygtige personale altid klar til at vejlede dig, så du finder den helt rigtige løsning til at optimere dit indeklima.

Vores arbejde er ikke den slags du ser, men god ventilation kan du mærke. Så har du problemer med indeklimaet står vi altid klar med råd og vejledning til dig og sammen kan vi finde en løsning, der giver dig bedre luft og sundhed.

Sundt for helbredet og økonomien

Når du skal have installeret et ventilationsanlæg skal du tage stilling til, om du ønsker et helt klassisk anlæg, der skifter den gamle, fugtige luft ud med frisk luft udefra eller om du ønsker et anlæg, der bruger varmegenvinding.

Ventilationsanlæg

Et klassisk ventilationsanlæg sørger for at skifte luften i dine rum ud ved at suge fugt og dårlig luft ud og erstatte den med frisk, ny luft. På den måde undgår du tungt og fugtigt indeklima, der kan gøre dig træt og slap.

Ventilation med varmegenvinding

Med varmegenvinding suges den gamle luft ikke bare ud, men den bruges også til at varme den nye luft op. På den måde får du den fulde glæde af frisk luft – uden det kan mærkes på varmeregningen.

Vi har hjulpet Herning og Ikast med at holde varmen i 40 år

Gennem de 40 år firmaet har eksisteret, har der været rivende udvikling inden for alle de områder vi arbejder med.

Det er vigtigt for os at kunne levere den bedste service og vejledning til vores kunder, så derfor sørger Lind Blik og VVS altid for at vores medarbejdere bliver efteruddannet og kommer på løbende kurser, der holder os alle opdaterede på de nyeste tiltag indenfor vores område. Det betyder, at vi altid kan tilbyde dig de mest moderne og innovative løsninger og tiltag til din bolig.

Vores hovedsæde ligger i Herning og vi sørger for at installation og løbende vedligeholdelse af anlæg i Herning, Ikast og omegn – så er det her du holder til, står vi også klar til at hjælpe dig med at finde det anlæg, der giver dig det optimale indeklima!

Er det os, der skal passe på dit ventilationsanlæg?

Vælger du os, så sørger vi for det hele. Vi leverer, monterer og står for de løbende eftersyn og vedligeholdelsen.

Vi er stolte af vores arbejde og det kan både ses og mærkes på resultaterne også selv om meget af vores arbejde ligger under jorden eller inde i væggene, for kvalitet går man ikke fejl af.

Trænger dit indeklima til en frisk opdatering, så grib telefonen og ring til os allerede i dag til en uforpligtende samtale!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller vejledning i forhold til alle typer badeværelser på telefon 97 12 52 27 eller e-mail mailto:info@lindblikvvs.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Alle felter med * skal udfyldes​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Lind Blik & VVS A/S

CVR: 29623902

Kontaktinformation

Adresseinformation