Træk din regning fra i skat

​Vi installerer også stokerkedler

​Trænger dit stokerfyr til et eftersyn? Så tilbyder Lind Blik og VVS A/S en professionel service​

Er du en af dem, der ikke har muligheden for at opvarme dit hus med naturgas eller fjernvarme, så er en stokerkedel muligvis den helt rigtige løsning for dig, hvis dit oliefyr trænger til en opdatering eller du bare gerne vil spare på varmeregningen.

Hos Lind Blik & VVS er vi eksperter i Stokerfyr og -kedler. Hvad enten du allerede har en kedel, der trænger til service eller gerne vil have installeret en, så kan vi hjælpe – og med 40 år indenfor branchen kan du være helt sikker på, at vi ved, hvad vi laver!

Vi udskifter det gamle og tager os af det nye

Vi ved, at hvis du i dag har et oliefyr og overvejer at skifte det ud, så kan du spare op mod 50% på din varmeregning ved at vælge en stokerkedel i stedet. Tager du os med på råd, når oliefyret skal skiftes, sørger vi for at vejlede dig, så du får en kedel, der passer perfekt til dine behov og kan hjælpe dig med at få det meste ud af den varme der genereres deri.

I stedet for at opvarme ved hjælpe af fossilt brændstof kan du med en kedel fyre med biobrændsel og spare både dig selv og miljøet for unødige udgifter. Vi hjælper dig med det hele, fra valg af den rigtige model, til montering og vedligeholdelse, så du kan holde varmen uden at det koster dig en bondegård.

Vi kender Midtjylland

Vores hovedsæde i Herning, i hjertet af Jylland, har ligget i samme område gennem 40 år og derfor kender vi området som vores egen baghave. Det betyder, at vi ud over at vejlede dig til valg af den helt rigtige kedel fra Stoker også kender både regler og love i forbindelse med afskaffelse af oliefyr og opsættelse af ny stokerkedel.

Så med os som sparringspartner kan du være sikker på at hele overgangen fra olie til biobrændsel kommer til at foregå helt gnidningsfrit.

Skal du vælge en Stokerkedel?

Der er rigtig mange fordele ved at udskifte det gamle fyr med en nyere og mere effektiv og miljøvenlig model. Hos Lind Blik og VVS står vi helt inde for de kedler vi installerer og de mange fordele du får ved at vælge dem:

Økonomien

Når du skifter til en kedel vil du opleve et mærkbart fald i dine varmeudgifter og er du god til at rengøre og fylde dit stokerfyr, når der er brug for det kan du optimere dine besparelser endnu mere og få det fulde udbytte af varmen hele tiden.

Miljøet

Et Stokerfyr er ikke bare en økonomisk løsning for dig, det er også en lettelse for miljøet, når du vælger at fyre med eksempelvis træpiller, som er stort set CO2 neutrale og heller ikke trækker så hårdt på miljøet i forbindelse med produktionen som alternativerne.

Effekten

Et fyr af denne kaliber fungerer bedst i større ejendomme med et areal på over 100m2. Desuden er det en oplagt varmekilde, hvis din ejendom ikke er perfekt isoleret, hvilket ofte er tilfældet, når det kommer til de ældre landejendomme, der i dag har oliefyr.

Skal vi tage hånd om din Stokerkedel?

Der findes ikke en opgave, der er for stor eller for lille til os! Vi installerer dit nye fyr med ligeså stor professionalisme og erfaring som vi vedligeholder det i årene der kommer.

Hos Lind Blik og VVS er din tilfredshed vores største opgave og derfor får du altid kyndig vejledning, når du kontakter os med spørgsmål. Skal vi hjælpe dig med dit fyr, så ring allerede i dag og lad os komme i gang!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller vejledning i forhold til alle typer badeværelser på telefon 97 12 52 27 eller e-mail mailto:info@lindblikvvs.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Alle felter med * skal udfyldes​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Lind Blik & VVS A/S

CVR: 29623902

Kontaktinformation

Adresseinformation