Træk din regning fra i skat

Montering af varmepumpe udføres professionelt

Montering af varmepumpe

En varmepumpe er en energivenlig og miljøvenlig form for varme i hjemmet. Hos Lind Blik og VVS har vi over 40 års erfaring med montering af varmepumper og VVS-arbejde. Vi er altid opdaterede på, hvad der sker indenfor feltet, og kan derfor tilbyde dig de bedste løsninger.

Hvad koster montering af varmepumpe?

Vi giver altid et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til netop dine behov og dit budget. Prisen på monteringen vil afhænge af mange ting. For eksempel findes der tre typer af varmepumper:

Der er stor forskel på disse typer. Der er altså både forskel på selve varmepumperne og på monteringen. Vi rådgiver dig omkring valget af varmepumpetype og finder den varmepumpe, som passer bedst til dit hjem.

Hvilken varmepumpe, du præcist bør vælge, afhænger nemlig også af flere ting, som alle har indflydelse på prisen på varmepumpen:

  • Varmepumpens placering
  • Husets størrelse og stand
  • Skal varmepumpen være eneste varmeforsyning i huset?

Varmepumpens placering

Det første vi vil kigge på, når vi hjælper dig med at vælge varmepumpe, er selvfølgelig varmepumpens specifikationer. Men det er ikke det eneste, der er vigtigt. Hvis indedelen af varmepumpen skal sidde i et rum, som I bruger ofte så som stuen, så er det ikke lige gyldigt, hvordan varmepumpen ser ud.

Husets størrelse og stand

Hvor stort dit hus er, og hvor godt isoleret det er vil have stor indflydelse på hvilken type varmepumpe, du skal vælge, men også hvilken specifik pumpe, vi vil anbefale. Varmepumpen skal nemlig være kraftig nok til, at den kan opvarme hele dit hus (hvis det er det, du ønsker). Vi foretager selvfølgelig alle relevante beregninger, så vi finder den rette varmepumpe til dig.

Varmepumpen som eneste varmeforsyning

Skal varmepumpen både kunne opvarme boligen og brugsvand? Eller skal den kun kunne opvarme boligen? Skal varmepumpen være en aflastning på det eksisterende varmesystem i huset, eller skal den stå alene? Dette er spørgsmål, som du skal overveje, for at vi kan finde den rette pumpe til dig. Er du i tvivl om, hvad du skal svare til disse spørgsmål, så kan vi selvfølgelig hjælpe dig godt på vej med disse overvejelser også.

Montering af varmepumpe i Herning og Ikast

Lind Blik og VVS er din lokale montør af varmepumper i Herning, Ikast og Brande. Vi monterer varmepumper for alle typer kunder i området:

  • Private
  • Virksomheder
  • Institutioner
  • Erhverv

Så uanset om du er en virksomhed i Herning eller en privat familie i Ikast, så kan vi hjælpe dig med at spare penge på varmeregningen med montering af varmepumper.

Skal vi installere din varmepumpe?

Hos Lind Blik og VVS har vi over 4 års erfaring med montering af varmepumper og VVS-arbejde, og vi sætter en dyd i altid af holde os opdaterede på de nyeste udviklinger indenfor varmepumper og miljøvenlig energi. Derudover sigter vi altid efter at gøre vores ypperste og imødekomme vores kunders ønsker. Derfor er vi den oplagte samarbejdspartner til at monterer din varmepumpe.

Klimavenlig energi er en prioritet

Flere og flere danskere vælger varmepumpe som deres primære varmekilde i hjemmet. Det er vi utrolig glade for, da miljøvenlig og bæredygtig energi er en af vores kæpheste. Ét af varmepumpens gode egenskaber er, at den producerer mere energi end den bruger, hvilket gør den utrolig klimavenlig.

I dag findes der rigtig gode modeller på markedet, og vi sørger selvfølgelig for at vælge de allerbedste til dig. Derudover samarbejder vi med grossistens klimacenter, hvilket gør, at vi altid kan være opdaterede på de nyeste udviklinger indenfor området.

Den bedste løsning ud fra præcise beregninger

Varmepumper er energimærkede. Og de varmepumper med de bedste energimærker koster lidt mere end dem med ringere energimærkninger. Til gengæld får du meget for pengene ofte ved at opgraderer. Når det er sagt, at tager vi selvfølgelig altid hensyn til dine behov og dit budget. Måske er det ikke den dyreste varmepumpe, som er det bedste match til dig hjem.

Vi finder altid den bedste løsning til dig ud fra præcise beregninger, hvor vi også finder ud af, hvor meget du vil kunne spare på din varmeregning om året ved at skifte til varmepumpeanlæg.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på e-mail mailto:info@lindblikvvs.dkeller telefon 97 12 52 27 for en pris på din opgave. Vi kommer gerne ud til dig og ser på opgaven personligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Lind Blik & VVS A/S

CVR: 29623902

Kontaktinformation

Adresseinformation