Træk din regning fra i skat

Montering af varmepumpe udføres professionelt

Hos Lind Blik & VVS kan vi hjælpe dig med professionel montering af varmepumpe i din bolig eller virksomhed omkring Herning eller Holstebro. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen og foretager altid en korrekt installation af varmepumpe.

Anvender du i dag en dyr varmekilde?

Der er mange fordele ved at anskaffe sig en varmepumpe, især hvis boligen eller virksomheden hidtil er blevet opvarmet med en dyr varmekilde i form af eksempelvis el, oliefyr eller lignende.

Allerede kort tid efter montering af varmepumpe, vil den have tjent sig selv hjem, men hvor hurtigt det går afhænger naturligvis af, hvordan dit varmeforbrug lå før installationen. Er du i tvivl om, hvorvidt en montering af varmepumpe kan betale sig for lige netop dig, regner vi gerne på besparelsen for dig. 

Hvad koster montering af varmepumpe?

Ønsker du en varmepumpe-pris inkl. montering, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, og vi hjælper dig også gerne med at finde den helt rigtige varmepumpe, der passer til dine behov.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores priser, kan du med fordel ringe til os på telefon 97 12 52 27, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail info@lindblikvvs.dk, hvis du foretrækker det.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Lind Blik & VVS A/S

CVR: 29623902

Kontaktinformation

Adresseinformation