Træk din regning fra i skat

Rørlægger

HosLind Blik og VVS har vi stor erfaring med rørlæggerarbejde, og når det kommer til erfaring, er vi hos Lind Blik og VVS sikre på, at de 40 år, vi har i bagagen, helt sikkert er en kæmpe fordel. Vi har nemlig brugt de 40 år på at blive klar til præcis den opgave, vi skal løse for dig!

Det meste af det arbejde en rørlægger udfører, kommer du aldrig til at se, så derfor er det vigtigt, at du kan stole på, at det, han laver, er i orden og kan holde de næste mange år. Det betyder også, at det er vigtigt, at det er de helt rigtige materialer og processer, der bliver brugt, for at give det bedst mulige resultat.

Hos Lind Blik og VVS er vi helt fremme i skoene, når det kommer til at holde os opdaterede indenfor vores felt – og sørge for, at du også er det, når vi udfører et stykke arbejde for dig.

  • Lind Blik og VVS – vi lægger rør for fremtiden

Der er mange måder at være en god rørlægger på. Hos os handler det ikke kun om at udføre et godt stykke arbejde, men også om at gøre det på en ansvarlig og miljøbevidst måde. Derfor vælger vi de materialer vi bruger med ekstra stor omhu.

Både varmtvandsbeholdere og rørisolering vælges ud fra det kriterie, at de skal holde bedst muligt på varmen. På den måde kan vi nemlig være med til at sørge for, at spare for både dig og miljøet.

Det betyder helt konkret:

  • ​Mindre varmetab
  • Mindre udgifter
  • Mindre energiforbrug

Dét er godt for både økonomien og fremtiden.

Lind Blik & VVS – rør og fittings uden kompromis

Ud over at skulle holde på varmen er der også en række andre kriterier vores rør skal kunne leve op til. Vi ønsker nemlig at levere alle slags rør, men de skal kunne opfylde vores tjekliste:

  • Miljøvenlighed
  • Kvalitet
  • Holdbarhed
  • Pris

De rør vi bruger er altid af bedste kvalitet og uden indhold af skadelige stoffer. Her går vi ikke på kompromis!

Lind Blik og VVS – hvad kan vi gøre for dig?

Når det kommer til rørlæggerarbejde er der ikke noget, vi ikke kan klare. Vi udfører alt indenfor VVS-installationer lige fra levering til montering over reparation og udskiftning i Herning, Hobro og omegn.

Som rigtig mange andre VVS-installatører lægger vi stor stolthed i det arbejde vi udfører og derfor er kvaliteten af vores arbejde også altid derefter.

Det, der adskiller os fra andre er, at vi ud over en stor faglig viden indenfor rørlæggerarbejde og VVS-installationer også har stor lokalkendskab både i forhold til kloakker og rør, men også lovgivning og regler. Derfor kan vi give dig den bedste vejledning, hvis der er noget, du gerne vil have løst. Sammen kan vi finde den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Lind VVS og Blik – skal vi lægge dine rør?

Gennem 40 år har Lind Blik og VVS udført opgaver indenfor VVS, rørlægger- og blikkenslagerarbejde rundt om i hele Midtjylland, og siden firmaet startede, er der virkelig sket meget indenfor området! Det betyder også, at Torben, der startede firmaet, løbende sørger for videreuddannelse og kurser, så vi kan holde os opdateret med de nyeste metoder og produkter – hvilket selvfølgelig også kommer vores kunder til gode.

Har du en opgave, så ring til os! Vi løser alle opgaver indenfor rørlæggerarbejde, men vi svarer også gerne på dine spørgsmål. Er du i tvivl om, hvad den bedste løsning for dig er, så kommer vi gerne og kigger på det sammen med dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller vejledning i forhold til alle typer badeværelser på telefon 97 12 52 27 eller e-mail mailto:info@lindblikvvs.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Alle felter med * skal udfyldes​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Lind Blik & VVS A/S

CVR: 29623902

Kontaktinformation

Adresseinformation