Træk din regning fra i skat

​Professionelt og erfarent VVS-arbejde

​Hos Lind Blik & VVS A/S udfører vi alle typer af VVS-arbejde. Vores topprofessionelle og erfarne medarbejdere kan håndtere og løse alt, lige fra det mest simple til det mest avancerede. Enhver opgave udføres med samme respekt for håndværkets kvalitet, miljøet og kundens ønsker. Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille.

Vi lytter til vores kunder

Med mere end 40 års erfaring på markedet, er vi det mest specialiserede og erfarne firma i nærheden af Herning og Holstebro. I vores firma sikrer vores fagfolk altid, at arbejdet bliver udført med den højeste sans for kvalitet.

Vi ved, at det perfekte resultat handler om at lytte til sine kunder. Derfor vil vi altid gerne besøge den respektive bolig, institution, virksomhed eller erhverv, for derigennem i fællesskab at udtænke den mest optimale løsning. Alt vores VVS-arbejde udføres til tiden og til din tilfredshed. Ud fra en fagligt funderet vurdering giver vi gode råd inden arbejdet påbegyndes, lige såvel som vi giver en samlet pris og tidshorisont for udførslen.​

De bedste løsninger med vores VVS-arbejde

​Vores specialister kan i deres VVS-arbejde udføre gennemgående udskiftninger af faldstammer, renoveringer af varmeanlæg, installationer af pumper og æstetiske fornyelser af badeværelser og køkkener. Vi arbejder med markedets nyeste løsninger og metoder. Dermed kan vi sikre vores kunder de bedste løsninger til de bedste priser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vores VVS-arbejde eller bare et godt råd: info@lindblikvvs.dk eller 97 12 52 27.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Lind Blik & VVS A/S

CVR: 29623902

Kontaktinformation

Adresseinformation