Træk din regning fra i skat

​Professionelt og erfarent VVS-arbejde

Når vi taler om VVS-arbejde, dækker det ikke længere over vand, varme og sanitet men i stedet vand, ventilation og sanitetsteknik. Hos Lind Blik og VVS kan vi hjælpe dig med alle opgaver indenfor kategorien, men vi kan også meget mere. Derfor skal du kontakte os, når du har brug for en VVS’er!

Siden Torben startede firmaet i 2000 er der ikke meget, der har ændret sig, når det kommer til firmaets værdier og vores tilgang til kunderne. På den anden side er den service vi tilbyder blevet langt mere avanceret og præcis. Det betyder, at du får et VVS-firma, med faste kerneværdier og moderne tilgang til opgaverne – med viden om og respekt for den historie faget har.

Vi kender Herning, Ikast og omegn!

Med hovedsæde i det Midtjyske og 40 års erfaring med arbejde herfra, så tør vi godt sige, at vi kender Herning! Derfor ved vi også, at der i øjeblikket opføres rigtig mange nye boliger og udføres rigtig mange spændende istandsættelser.

Vi har haft en finger med i spillet i mange år og vil rigtig gerne sætte vores aftryk på fremtiden også, derfor er det vigtigt at være forrest i feltet, når det kommet til kvalitet og kundetilfredshed.

VVS for private, institutioner, erhverv og virksomheder

Vi skelner ikke imellem vores kunder, men til gengæld gør vi meget ud af at møde hver opgave med nysgerrighed. På den måde bliver det lettere for os at finde den løsning, der passer bedst til dine behov. At være nysgerrige betyder at vi, når vi møder op for at kigge på opgaven i første omgang lytter og derefter spørger.

Dialogen er nemlig en af de ting, der er vigtigst for det gode og tilfredsstillende resultat – og det ved vi af erfaring!

Og husk, at ingen opgave er for stor eller for lille til vores hold!

VVS-installatører med styr på teknologien

Fordi der sker så meget på alle områder indenfor teknologi og elektronik skal vi hele tiden sørge for at holde os opdaterede og rustet til at vejlede dig i det, der bliver fremtiden. I dag kan vi hjælpe med opgaver indenfor:

  • Varmtvandsbeholder
  • Nyt badeværelse
  • Tilslutning af vand
  • Udskiftnings af vandrør, afløb, gulvvarme
  • Udskiftning af rørinstallationer
  • Sanitet, badeværelsesmøbler, toiletter, vaske
  • Nye blandingsbatteri
  • Udskiftning af radiatorer
  • Vand og varme
  • Gulvvarmestyring

Og det gør vi med den nyeste viden i baghånden. Desuden er vi medlem af TEKNIQ, hvilket betyder, at du kan være helt sikker på at det arbejde vi udfører for dig lever fuldt op til de gældende aftaler indenfor Dansk VVS Garanti.

VVS’er med styr på tidsplanen

Inden vi går i gang med opgaven, lægger vi en plan for, hvad der skal udføres, hvad det kommer til at koste samt, hvornår vi regner med at være færdige. På den måde kan vi præsentere hele forløbet for dig som en færdig pakke, du selv har været med til at lave og nu bare kan læne dig tilbage og nyde, mens vi færdiggør – præcis som aftalt.

Opstår der ting undervejs, der har brug for at blive drøftet, tager vi også gerne den løbende dialog med dig, så du hele tiden er med på, hvad der foregår.

Skal din VVS-installatør komme fra Lind Blik og VVS?

Så er du velkommen til at ringe til os! Har du brug for hjælp, vejledning eller søger du et tilbud på en konkret opgave, så sidder vi klar ved telefonerne. Ring i dag, hvis du vil vide mere om, hvorfor din VVS installatør helt sikkert skal komme fra Lind Blik og VVS.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller vejledning i forhold til alle typer badeværelser på telefon 97 12 52 27 eller e-mail mailto:info@lindblikvvs.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Alle felter med * skal udfyldes​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Lind Blik & VVS A/S

CVR: 29623902

Kontaktinformation

Adresseinformation